Ny video – Recap 2013


img_7609-22013 er snart historie og det går fort mot 2014 og en ny fiskesesong.

Året som har gått har vært utrolig moro og med mange nye opplevelser.
Jeg begynte å blogge om fluefiske i mai og oppmerksomheten rundt akkurat dette har vært  overveldende. Ser derfor ingen grunn til å slutte ; ) Jeg har vært fersk både som fluefisker og som blogger, men føler meg ikke lenger som en nybegynner i verken det ene eller det andre. Så det må jo bare bety at jeg har lært mye i sesongen som har gått.

2014 blir et spennende år på mange måter. Jeg gleder meg så utrolig mye til elvene åpner for fiske igjen og man kan slenge utpå en tørrflue.
Har sett over videoklipp fra sesongen som har vært og har sett at det var en del klipp som ikke er lagt ut. Har derfor klippet sammen disse til en liten videosnutt som jeg deler nå.

Reelgirl recap 2013 from Lotte Aulom on Vimeo.

Samtidig vil jeg også ønske alle en fortsatt god jul og et godt nytt fiskeår!
img_6336-Lotte


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Ny video – Recap 2013