Tilbake til Slovenia


img_8792
Endelig er påsken her! Og for min del blir det en tur tilbake til vakre Slovenia. :) Gleder meg stort til å se elvene og naturen der igjen. Så da er det bare å håpe at været holder seg greit så man får prøvd seg på skikkelig tørrfluefiske igjen 😀

Etter turen jeg hadde til Slovenia i fjor ble jeg nok litt forelsket i stedet og hadde bestemt meg for at jeg  skulle tilbake neste høst. Ikke hadde jeg trodd at jeg skulle få komme tilbake dit allerede nå.

img_8814

Men, turen går ikke til Slovenia riktig enda. Først en liten tur på fjellet for å se det som jeg håper blir det siste av vinter i Norge for nå. Nå er jeg (om dere ikke har skjønt det 😛 ) ganske så klar for sommer!

img_9025

 I anledningen legger jeg ved filmklippet fra turen i fjor for de som ikke allerede har sett det :)

Reelgirl in Slovenia from Lotte Aulom on Vimeo.

Så ønsker jeg alle en strålende påske. Og skitt fiske til de av dere som har valgt å bruke påsken fornuftig

😀


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Tilbake til Slovenia