Filmklipp fra Slovenia


Det var ganske så hardt å komme tilbake til hverdagen etter en god uke i Slovenia med kun fisking og kos. Men mellom jobbing og husstell ble det tid til å sette sammen en snutt fra de klippene som ble.

IMG_3836

Jeg skriver ikke så mye mer om turen nå, men legger ut en recap og mer bilder senere. En del kan du se i videoen under. :) Påske i Slovenia var slettes ikke dumt og det blir nok en gjentagelse. Gleder meg!

IMG_3549

Eller så ønsker jeg dere en god helg og skitt fiske til de av dere som får brukt helgen på det. :) Nyt!

The Girl & the Marble. from Lotte Aulom(reelgirl-flyfishing) on Vimeo.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 thoughts on “Filmklipp fra Slovenia

 • Tor Arne Nilsen

  Fantastisk video og ikke minst nydelige elver Lotte og fin fisk, du er veldig god på og plassere flua der du vil ha den :-). Videoen og alt sammen var veldig profft laget, prøv og selg det til NRK eller TV2 dette er jo (porno) for oss som elsker fluefiske. Dere er flinke! Det begynte å krible overalt hehe ;-))

 • Ben Wiborg

  You’ve got some great footage along with some fantastic scenery. Keep up the good work. Look forward to more video.

 • pLaNfOrge

  Morsomt å se at jenter liker hobbyen og:) Enda kulere at du har brukt quad til å filme oppover elva, har vært inne på tanken selv før. Veldig bra film og skitt fiske!

 • Joel Bryant

  Beautiful scenery and awesome video. Your a lucky young lady to get to fish places like this. Look forward to seeing more videos.

  • Lotte Post author

   Nei, det vil jeg ikke si. Nå er det flere elver jeg fisker i her på denne videoen. Men vi møtte sjelden på noen ved noen av disse elvene.
   Det kan jo være sonene, eller rett og slett tiden. At vi var heldige å være der mens det var lite folk generelt. Men det var det samme det når vi var der i høst.
   Veldig lite folk og godt om plassen. :)

 • Øyvind Myrseth

  Så dere er litt rundt? Trudde det stort sett var Idrica dere var i. Men dere er jo tidligere enn det vi har pleid å være. Ser ikke ut som om dere var plaget med mye vann, noe vi slet med i både Bosnia og Kroatia.

  • Lotte Post author

   Ja, litt rundt omkring i området Tolmin. Soca, Ijdrica og småelvene rundt. Nei, vi var ikke plaga med mye vann heldigvis, elvene var fine. Den ene dagen var Ijdrica brun og stor, men da var de andre elvene klare. I fjor mista vi 2-3 dager av ferien der pga et skikkelig regnskyll en dag som gjorde alle elvene store og brune. 😛

  • Lotte Post author

   Hei. Beklager sent svar på denne. Har rett og slett ikke fått med meg denne kommentaren. Og tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :) Sangen heter Philter – Blue Eyes. 😉