Hivjubakka


24432 (17)

Høsten er her og sesongen nærmer seg fort slutten.
Den siste måneden har desverre gått med til alt annet enn fisking, men noen ganger blir det vel bare sånn.

En tur jeg ikke har rukket å skrive om, er den flotte turen jeg hadde til Hivjubakka. I slutten av juli var jeg så heldig å fikk være med Henning Olsen opp til Hivjubakka en hel uke.

24432 (5)

Fisketurer, rideturer, fjellturer, klatring og masse friluftopplevelser gjorde det til en uke som virkelig var terapi for sjela. Ikke internett, strøm og daglig scrolling på den smarte telefonen. Vasken og tannpussen i elva og matlaging ved hjelp av vedfyring. Og som jeg storkosa meg.

Skjermbilde 2014-09-15 kl. 21.52.05

For første gang var jeg også på fisketur sammen med to andre jenter. Stine og Stine Lise oppholdt seg på Hivjubakka i samme periode som meg og det var utrolig morro å få være sammen med andre jenter som deler den samme interessen. :) Desverre så fikk vi ikke det fiske vi hadde håpet på. Alle dagene holdt 30 grader og jeg mistenker at fisken ble like slapp av varmen som oss. Vi så mye stor fisk, men desverre så var de aldri oppe og tittet på noe tørt. Vi moret oss alikevel med de små søte som heldigvis ga oss litt rykk i lina.

24432 (1)

Hivjubakken ligger i Hol kommune. Gården er en gammel fjellgård fra 1742 og består av et hovedhus, stabbur og låve. Henning, som driver stedet, har brukt de siste årene på å restaurere bygningene, og hele stedet har blitt kjempe koselig.

24432 (11)

Det er flere hester som beiter rundt gården og hele atmosfæren blir nærmest magisk når man får senket skuldrene og virkelig latt roen synke inn i kroppen. Det ligger også en støl oppe på fjellet som er tilknyttet Hivjubakka. Her ligger det en flott elv og et vann med mye pen fisk. Naturen rundt gjør det hele perfekt.

24432

Jeg hadde håpet å rekke en tur tilbake i høst, men tiden løp desverre ifra meg. Men jeg gleder meg alledere til neste besøk.

IMG_8484

Takk til Henning for et flott opphold med mye nye opplevelser og inntrykk. Og Stine og Stine Lise, gleder meg til neste tur med dere! :)

Senere vil det komme en liten filmsnutt fra Hivjubakka.

Trykk her for å besøke siden til Hivjubakka. (Bør oppleves)

24432 (2)Skjermbilde 2014-09-15 kl. 23.22.0324432 (7)24432 (15)

IMG_896624432 (14)

IMG_8726_224432 (9)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *