Hyggelig sjøørrettreff


24432 (1)

I helgen ble det arrangert høsttreff for sjøørretfiske ved Hvaler. Vi tok en liten tur.
24432 (2)
Lørdag morgen ble bilen pakket og vi satt kursen mot Hvaler. Et knippe fluefiskere skulle møtes for sjøørretfiske, grilling og en hyggelig prat. Bortsett fra at det blåste hatter og kaniner var været bra og utsiktene for å få fisk fine. Utfordringen var bare å finne steder hvor vinden ikke var alt for brutal.

24432 (5)

Utover dagen ble det tatt mye fisk, og største i løpet av helgen var vel på 2,4 kg. Jeg for min del fikk ikke så mye, men tar til takke med en fin tur, hyggelige mennesker og et flott sted som garantert skal besøkes igjen.

24432 (3)

Takk til de som arrangerte og viste oss mye nye flotte plasser. Hyggelig å hilse på.

24432 (4)
Jeg gir meg ikke enda, så så fort det blir tid, skal jeg nok gi sjøørreten et forsøk til med flua. :)

Ha en god uke alle sammen!

24432

24432 (6)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *