Nydelig dag ved sjøen og ny pers!


24432 (2)

Hadde nylig en tur ut i Oslofjorden for å prøve å fange litt sjøørret igjen.
Deilig vær, lite vind og ganske fine forhold.

24432 (3)

Det var mengder av sildestimer og en og annen sjøørret som hoppet og spratt i stimene. En del fisk fulgte med flua mi helt inn til beina mine, men det var kun en liten som ville bite på. Usikker på hva jeg gjorde galt denna gangen men. 😛

24432 (4)

Helt på slutten av dagen, og i det vi skulle pakke sammen fikk jeg øye på en fisk som patruljerte sakte noen meter foran meg. Jeg la ut flua og dro den foran fisken, og det beit på. Det ble et par greie utras med en kraftig bøy i stanga, men det var det.
Skjønte fort at dette ikke kunne være en ørret. Det var en torsk på nesten fire kilo.
Ikke like morro som ørret gitt.
 Men ny pers på torsk da. 😛 Hehe.

24432 (5)(Har et litt anstrengt forhold til torsk. Ikke fisken jeg liker å holde i for å si det sånn 😛 )

Håper jeg snart får tid til å komme meg ut til sjøen igjen.
Har du et hot tips på en fin plass for sjøørret fiske, send meg gjerne en mail eller melding. 😉

Ønsker dere alle en god helg!

24432 (1)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Nydelig dag ved sjøen og ny pers!

  • Ronny Hermansen

    Torsk på flue kan være moro det, skjønt det må jo være den dummeste fisken som finnes i sjøen. hadde en lignende episode for noen år tilbake hvor den samme fisken fulgte flua mi helt inn, men det virket ikke som den gadd å åpne munnen for å spise. Litt lat liksom. Siste gangen den ble med inn ble den stående der, så jeg lot flua synke ned oppå huet på’n. “OK da – skal ta’n” – så du den tenkte. Og utraset? Det slappeste i manns minne, ler meg ihjel. Men, fisk er fisk. Kule bilder folks