Sesongklar


24432 (4)

24432 (5)

Dagene går sakte nå. Nedtellingen startet jo allerede i høst, og først nå kan jeg si at det begynner å nærme seg. Selv om det allikevel føles lenge til sesongen virkelig setter i gang.

24432

Vinteren har vært ganske så travel for min del, så veldig mye turer for å fange sjøørret har det dessverre ikke blitt. Men har rukket å få til et par fine turer ut i vinter, i alle fall sånn værmessig. 😛 Det har kanskje ikke blitt veldig mye fisk, men frisk luft har kroppen fått og stanga har fått svingt seg litt.

24432 (1)

Min gode venn og fiskevenn Ronny har noen ganger i vinter smørt seg inn med tålmodighet og forsøkt å lære bort sine dyktige bindekunnskaper til meg. Og det har faktisk blitt noen fluer som det kan se ut til at kan funke 😛 Fluebinding er nok kanskje ikke helt min greie, men veldig moro å kunne det. Kult å lære noe nytt og i tillegg ha kvelder hvor man kan skravle, binde og drømme om kommende sesong med likesinnede. ☺

24432 (7)

24432 (6)

24432 (3)

Men siden det foreløpig bare blir med å drømme, får jeg vel gi sjøørretfiske noen forsøk til og komme meg ut til sjøen så fort det er tid og vær til det. 😛 Med hyggelig selskap og kaffe er det uansett aldri feil med en tur. Jeg håper også jeg får til en tur til naboene våre i Sverige så fort det åpner for sjøørret fiske der.

24432 (2)

Ha en fin uke videre alle sammen. Ut og fang om dere kan!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Sesongklar