Det finnes ikke dårlig vær…….?!


Endelig kom helgen og jeg var superklar for å komme meg ut i fjorden å kaste litt.

Desverre kom jo også drittværet når helgen endelig var her og koseturen som jeg hadde planlagt gikk i vasken. Tross regn og mye vind som var meldt sto jeg opp tidlig for prøve å komme meg ut før den værste vinden satt i gang. Det var vel rundt 10 m/s, men føltes som 20 der jeg stod med flua i motvind og is på fingertuppene.

24432 (1)

Stedet hvor jeg hadde planlagt å fiske hadde helt brunt vann. Sjøen som slo innover dro vel med seg skitt og groms. Mindre motiverende å stå å dra flua gjennom kaffe, så jeg pakket sammen og satte turen hjemover. Følte at sofaen og Ski VM kanskje heller var et bedre alternaltiv.

24432 (2)

Men på veien hjem stoppet jeg et annet sted for å se om det var noe bedre. Og det var det. Jeg fikk stått med vinden litt i ryggen, satte på en grønn deciever og la ut et kast.
Og etter noen drag smalt det på en sprek ørret på 1,5 kg. Helt uventet på en dag som dette.

24432 (3)

Etter at jeg hadde latt ørreten svømme videre prøvde jeg meg på noen kast til. Uten hell. Og med økende vind og en ufrivillig dusj, kasta jeg inn håndkledet for dagen. Men jeg var fornøyd.

24432

Og dagen ble bare bedre, da jeg kom hjem ble det jammen gull og sølv til damene på tre-mila.
Fantastisk 😀

Ha en flott uke alle sammen!

24432 (4)

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Det finnes ikke dårlig vær…….?!