Stillevannsfiske


De siste ukene har jeg endelig fått litt tid til fiske igjen og håpet har jo vært å treffe på en skikkelig vulgataklekking. Men..

unnamed14

Sommeren har visst latt vente på seg og de få turene jeg har rukket hittil, har desverre ikke blitt det helt store. Veldig sporadiske klekkinger og noe mindre ørret har det allikevel blitt.
Fiske i vann er for meg en tålmodighetsprøve. Og blindfisking er egentlig ikke noe for meg. Jeg stirrer og stirrer på flua som jeg har lagt på vannet, men hver gang jeg snur jeg meg bort, tar selvfølgelig den fisken. Og det skjer gang på gang. 😛

unnamed2

MEN, nå er det elvefiske som gjelder. Snart er det tid for ferie og da skal tre av ukene nytes ved elver. Det skal bli spennende å prøve noen nye elver, men turen starter selvfølgelig i favorittelven – Hemsila.
Ingen sommer uten en tur dit!

unnamed8

Veldig spent på om jeg treffer på noe bra. Ryktene sier at det er veldig mye snø i fjellet og mye vann i elvene. Og har heller ikke hørt om noen veldig bra klekkinger enda. Men det kommer nok og forhåpentligvis får jeg med meg morroa. 😉

unnamed11

Legger ut litt smått av bilder fra et par turer.

Ønsker alle en god fiskesommer. Så sees vi kanskje langs elva et sted :)

unnamed6

unnamed9

unnamed15

unnamed7

unnamed3

unnamedZ4ZAMRD5

unnamed13

unnamed4

unnamed5

unnamed

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *