nytt år – nye opplevelser


2015 er historie og et nytt og spennende år står for tur.
Fjoråret ble på mange måter et stort år. Mye flotte opplevelser, fine turer og nye hyggelige bekjentskaper. Midt imellom døgnflueklekkinger og stor fisk ble det også lit tid til bryllup og husbyggeprosjekt. Det har med andre ord vært et travelt og samtidig veldig bra år.

Sesongen startet som vanlig i Slovenia. Og denne gangen reiste vi nedover med en gjeng på 7 stk. Hyggelig gjeng og nye gode fiskevenner ble til. :)
I tilegg fikk vi selskap av to bekjente fluefiskere fra Slovakia et par dager. Verden er ikke så stor når man er fluefisker.
24432 4
24432 3
24432 224432 1

Den norske sommeren kom endelig i gang også. Innimellom bryllupsplanleggingen hadde vi mange fine turer rundt i nærområdene, og uka før den store dagen følte vi at vi hadde såpass god kontroll på planleggingen at vi tok med telt, båt og fiskeutstyr og tok en hel helg på en liten ”øde øy” oppe i åsen.
24432 1324432 1424432 724432 12Etter vell overstått besøk hos presten, etterfulgt av en kjempefest fylte vi bilen med fiskeutstyr og la ut på en 3 ukers “bryllupsroadtrip”. 😀 Vi fisket oss fra Jessheim og helt opp til nord i Oppland og hjem igjen. Noen dårlige dager ble det hvor man holdt seg på hytta, men alle de gode dagene ved elver eller vann gjorde opp for de fiskeløse hyttedagene.

24432 8

24432

24432 6

I løpet av turen ble det tørrfluefanget brunørreter som passerte den magiske 2 kilosgrensa og mange andre flotte fisker.
Og det absolutte høydepunktet var selvfølgelig å oppleve teppeklekking og vakende trofefisk.

24432 9 24432 5

På sensommeren ble det en tur til Island. Tross sterk vind de fire første dagene og en tur vi en god stund trodde skulle blåse bort, løsnet det de siste dagene, og vi fanget begge flere flotte ørreter, både brune og blanke.
I tilegg brukte vi tiden når det blåste som mest på å være turister på Island og besøkte både geysirer og et ukjent antall spektakulære fossefall. Det var absolutt en bra tur, selvom det kanskje ble noe helt annet enn hva vi hadde trodd.
Vi lærte også at VW polo ikke er en spesiellt egnet bil å leie dersom man skal på fisketur på Island. 😀 Men tilbake skal jeg!
24432 (4)

Jeg både håper og tror at 2016 skal bli nok et flott fiskeår med like mange flotte opplevelser og fisker.
En ting er hvertfall sikkert. Jeg skal være der ute og gjøre mitt aller beste for å oppleve øyeblikkene når de dukker opp.

Et par nye videroer vil bli lagt ut iløpet av kort tid.

Godt nytt fiskeår til dere alle!

THAT FEELING.. from Lotte Aulom(reelgirl-flyfishing) on Vimeo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *